Den førende konsulentpartner

ProData Consult er en værdifuld partner for både konsulenter og kunder, og dette er centralt element i vores succes. At finde den rigtige specialist til hver eneste forespørgsel, er kernen i det vi gør hver eneste dag. Den tætte kontakt vi har til vores freelancekonsulenter, gør det muligt for os at levere både hurtigt og med høj kvalitet. Og vi ved, at vi kun er en succes i det omfang vi formår at levere værdi til vores konsulenter og kunder. Med andre ord, når de lykkes, lykkes vi.  

En trofast partner for førende virksomheder siden 1994

Vi tilbyder vores konsulenter mange spændende muligheder for at arbejde sammen med innovative globale virksomheder i den private sektor. Derudover har vi også flere store rammeaftaler med det offentlige i de lande hvor vi opererer, som giver mange muligheder for spændende freelance job for vores freelancekonsulenter. 

AboutIUs_consultant-partner_2021

    

ProData Consult and emagine Group are officially one since December 2021.

Fokuser på det du er bedst til

Vil du hjælpe internationale brands og innovative virksomheder med at bringe deres ideer til virkelighed og transformere brancher?

En partner hele vejen

Med et stort fodaftryk indenfor den private og offentlige sektor er vi i stand til at tilbyde en bred vifte af spændende freelanceopgaver over hele Europa. Vi fungerer som din partner og sørger for at du kan fokusere på det du er bedst til, ved at støtte dig med dedikerede ressourcer gennem hele din konsulentrejse. Hvad enten det handler om at udvikle det perfekte CV, der fremhæver dine unikke egenskaber, forberede dig på kundeinterviews, håndtere din kontrakt, bistå dig i løbet af dine opgaver eller sikre en kontraktforlængelse eller en ny opgave, når din nuværende er ved at være færdig. Vi tilbyder attraktive betalingsbetingelser og nemme self-billing værktøjer, der forenkler livet som selvstændig freelancekonsulent.

Fra start til slut giver vi dig moderne IT-løsninger, der hjælper dig gennem hele din rejse som konsulent. Vi er din partner hele vejen.

CSR

ProData Consult tager samfundsansvar og arbejder for en forsvarlig og bæredygtig virksomhedspraksis og har derfor en aktiv CSR-politik. 

Læs mere

Presse

Find relevant pressemateriale og læs vores seneste pressemeddelelser og nyheder. 

Læs mere