En app der gør det nemmere for dig at finde det perfekte job

Appen giver dig mulighed for at finde og ansøge aktuelle job nemt og hurtigt direkte på din mobil. Se alle de nyeste job og projekter, læs jobbeskrivelser og ansøg via appen. Indstil og anvend et personligt filter på din jobsøgning, så kun de jobs som er relevante for dig, bliver vist. Når filteret er aktiveret, kan du slå notifikationer til og derved få øjeblikkelig besked, når relevante jobs bliver slået op.

iPhone XS Mockups by Asylab
iPhone XS Mockups by Asylab

Hurtig og nem timerapportering

Hvis du allerede er på aktiv kontrakt gennem ProData Consult, så har du mulighed for at registrere dine timer direkte i appen – lige når det passer dig. Du kan nemt swipe mellem dage og få et overblik over, hvilke timer der skal rapporteres. Du kan også slå notifikationer til, så du automatisk får en påmindelse, når det er tid til at registrere timer. Sidst men ikke mindst, så får du fuldt overblik over dine kontraktinformationer, kollegaer og kommende kontrakter.

Få relevante nyheder fra os direkte på mobilen

Læs om de nyeste trends i branchen, få tips og tricks til dit CV, LinkedIn profil, og næste interview. Hold dig opdateret med hvad der sker indenfor dit område ved at læse artikler med andre IT-konsulenter, der hjælper andre kunder med forskellige spændende projekter.

Appen til IT-konsulenter

HWW_search_icon_2021

Jobsøgning

Find og ansøg om de nyeste job og projekter inden for dit område

app_4-consultants_icon_2021

Filter

Opret et personligt filter og find jobs, der er relevante for dig

CAMfeatures_filterNoti_Icon_2021

Notifikationer

Få besked når der bliver oprettet nye job, eller når det er tid til at registrere timer

CAMfeatures_expenses_icon_2021

Timerapportering

Registrer dine timer når det passer dig

Hent gratis app

Download ConsultantApp i App Store eller på Google Play