Fakturering fungerer upåklageligt

Jeg startede som selvstændig i oktober 2014. Efter at have tilmeldt mig på konsulenter.dk, fandt jeg et seks måneders projekt. Det gik hurtigt. Jeg sendte et CV om mandagen, og en uge senere kom jeg til samtale. På vej hjem fra samtalen ringede ProData Consult og sagde, at det var et match. Tre-fire dage senere, startede jeg i mit allerførste job som konsulent.

Min største frygt som nystartet konsulent var, at jeg skulle ud og sælge mig selv, hvilket jeg ikke havde lyst til. Det behøver jeg ikke, når jeg er tilknyttet ProData Consult, der er kendt i markedet og har en stor kundedatabase. En anden fordel er, at fakturering fungerer upåklageligt.

Hovedårsagen til, at jeg blev freelancer, var, at jeg ønskede variation. Nu har jeg frihed til at vælge de projekter, jeg er mest interesseret i – hvilket er inden for transition og deployment. Selvfølgelig er det nogle gange kun i teorien, at man har et valg, fordi man ikke har råd til at vente på et mere spændende projekt. Men der har været et fuldt match på de to opgaver, jeg indtil nu har været på gennem ProData Consult.

Louise Gewecke Kristensen, Projektleder