Fokuser på det du er bedst til

Vil du hjælpe internationale brands og innovative virksomheder med at bringe deres ideer til virkelighed og transformere brancher?

En partner hele vejen

Med et stort fodaftryk indenfor den private og offentlige sektor er vi i stand til at tilbyde en bred vifte af spændende freelanceopgaver over hele Europa. Vi fungerer som din partner og sørger for at du kan fokusere på det du er bedst til, ved at støtte dig med dedikerede ressourcer gennem hele din konsulentrejse. Hvad enten det handler om at udvikle det perfekte CV, der fremhæver dine unikke egenskaber, forberede dig på kundeinterviews, håndtere din kontrakt, bistå dig i løbet af dine opgaver eller sikre en kontraktforlængelse eller en ny opgave, når din nuværende er ved at være færdig. Vi tilbyder attraktive betalingsbetingelser og nemme self-billing værktøjer, der forenkler livet som selvstændig freelancekonsulent.

Fra start til slut giver vi dig moderne IT-løsninger, der hjælper dig gennem hele din rejse som konsulent. Vi er din partner hele vejen.

howWeWork_focus_2021

Konsulent-testimonial

"At være freelance-konsulent giver mig frihed og professionelle udfordringer"

Se videoen med nogle af vores high-end konsulenter og hør hvordan de oplever at samarbejde med ProData Consult.

Bliv konsulent

Har du det der skal til og vil du være en del af et netværk med de bedste forretnings- og IT-konsulenter i Europa, så hører vi meget gerne fra dig.

IT roller

IT fra A-Z

Vores kunder har brug for specialist-kompetencer indenfor mange områder af IT og på tværs af forskellige brancher. Her kan du se et lille udvalg af de roller og teknologier vi dækker.

role_WebDeveloper_icon_2021

Webudvikler

role_mobile-developer_icon_2021

App udvikler

role_Test-Manager_icon_2021

Forretnings-konsulent

role_scrum-master_icon_2021

Scrum Master

role_IT_ProjectManager_Icon_2021_2

IT-projektleder

role_mobile-developer_icon_2021

Mobiludvikler

Role_infrastructure-consultant_icon_2021

Test Manager

Role_Solution-Arch_icon_2021

Infrastruktur-konsulent

Og mange flere...

howWeWork_lifestyle_2021

Mere end bare et job: En livsstil

For mange mennesker kan livet som freelancer og selvstændig konsulent virke skræmmende. Men for dem, som har det der skal til, er det mere end bare et job. Det er en livsstil. De IT-specialister som lykkes med at tage springet, indser typisk at de har meget at tilbyde og finder ny mening og højere grad af tilfredsstillelse i den mere direkte måde hvorpå deres evner og kompetencer måles og kommer i spil på.

 

Der går ikke lang tid før de fleste får smag for det. Faktisk vælger meget få, at gå tilbage til fast ansættelse, efter de har prøvet en tilværelse med mere frihed og fleksibilitet i hverdagen som denne arbejdsform tilbyder.

BLOG

Nyheder og artikler